Sluiten

Over deze site

De site allesoverplayadelcarmen.nl is gemaakt op basis van eigen ervaringen met de plaats Playa del Carmen, de streek Yucatan en het land Mexico. Omdat het op basis van eigen reizen naar dit interessante land gemaakt is, zullen er altijd onderwerpen zijn die niet of minder goed belicht worden. Dit heeft te maken met de persoonlijke voorkeuren van de makers. Een hoogbejaarde gaat niet los in het uitgaansleven en een verwende reiziger zal niet uit vrije wil gaan kamperen of in een jeugdherberg slapen.

Toch is getracht zo objectief mogelijk te schrijven. Goede kritieken in ruil voor gratis overnachtingen of huurauto’s zijn ondenkbaar, want dat zou de site ongeloofwaardig maken. Vanuit dat perspectief is er zo objectief mogelijk geschreven, hoewel het juist de meningen en ervaringen van de makers zijn die een extra tintje geven aan deze Nederlandstalige site over Playa del Carmen.

Auteursrecht

De teksten op deze site zijn zelf geschreven. Er is een uitzondering: binnen de blogs kunnen er gastbijdragen gepubliceerd zijn.

Zonder onze toestemming mogen teksten niet overgenomen worden door derden, met uitzondering van werkstukken/spreekbeurten voor school over Playa del Carmen.

Alle foto’s zijn eigen foto’s of zijn foto’s waarvan wij toestemming hebben om ze te publiceren. Denk hierbij aan stockfoto’s waarvan wij tegen betaling de juiste licentie verkregen hebben om ze te mogen publiceren. Alle foto’s op allesoverplayadelcarmen.nl mogen niet door derden geplaatst worden op andere websites. Bovendien mogen de foto’s niet gebruikt worden op andere media met commerciële doeleinden.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Adverteren

Deze website biedt een beperkt aantal mogelijkheden tot adverteren. Voor meer informatie over adverteren op deze site gelieve per e-mail contact op te nemen.

Contact

Deze site is eigendom van:

Silver Media
Valkrustlaan 20
4706 WE Roosendaal
Nederland

Contact opnemen? Dat kan via e-mail:
info [AT] silvermedia.nl

Silver Media is sinds het jaar 2002 actief als uitgever van reis- en bestemmingsgerelateerde websites. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze portfolio verwijzen we je naar silvermedia.nl.

over deze site